Добредојдовте
Почитувани посетители,

ГОДОМИН е производна компанија со седиште во Скопје. Основна дејност ни е производство и пласман на работна и заштитна облека, обувки и опрема. Работната облека ја изработуваме по согласно европските стандарди. Нашиот производен програм Ви нуди работна облека и обувки за персонал од областите на:
  • медицина , угостителство и хотелиерство,
  • индустриско производство и трговија, како и
  • сите за останатите дејности
Во дополнителниот продажен програм ви нудиме и заштитна облека, обувки и опрема за разни дејности. Нашиот производен програм содржи и разни рекламни артикли (амблем и име на фирмата, разни промотивни слогани...) кои ги изработуваме со везење и тоа на капи, маици, блузи и останати делови од облеката.

 

           
  Годомин-повеќе од заштита Годомин-повеќе од заштита
Годомин-повеќе од заштита
Годомин-повеќе од заштита
 
           
  Годомин-повеќе од заштита Годомин-повеќе од заштита Годомин-повеќе од заштита Годомин-повеќе од заштита